Ik zoek personeel

ZOEKT U PERSONEEL?

Re-Flexx Services heeft betrouwbare, gemotiveerde en kwalitatief goed personeel met ervaring in de asbest branche. Naast de jongens met ervaring krijgen wij regelmatig nieuwe instroom vanuit een aantal Gemeenten waar wij een samenwerking mee hebben. Wij hebben reeds in samenwerking met de WerkgeversServicepunten van de Gemeente Den Haag, Spijkenisse en Zoetermeer een aantal jongens opgeleid. Dankzij een gedegen intake en een uitgebreide motivatietest bent u verzekerd van medewerkers die erop gebrand zijn om zich waar te maken op de arbeidsmarkt. Al onze cursisten volgen een uitgebreide opleiding tot DAV’er met extra basis werkzaamheden dagen tevens krijgen zij van ons intensieve persoonlijke begeleiding. Onze persoonlijke aanpak leidt tot hoge slagingspercentages, ook bij mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Mede naar aanleiding van de economische ontwikkelingen zullen saneringsbedrijven in de komende jaren waarschijnlijk steeds meer met uitzendbureau’s gaan werken om beter om te kunnen gaan met grote vraagschommelingen. Daarbij zal het aantrekken van de meest gekwalificeerde asbest verwijderaars een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het behalen van de doelstellingen. Toch is de reactiesnelheid en het aanpassingsvermogen van grote ondernemingen vaak onvoldoende om hier zelf succesvol op in te spelen. Re-Flexx Services B.V. kan hierbij een cruciale bijdrage leveren in het slagvaardiger maken van uw bedrijf bij het bewerkstelligen van uw groei in goede tijden, of het beperken van uw verliezen in slechte tijden, dit doet u door uw flexibele schil te vergroten met tijdelijk personeel.

Re-Flexx Services B.V. heeft zich ten doel gesteld op zo transparant mogelijke wijze als belangrijke schakel te fungeren in dit proces van inhuur van flexkrachten.

 

WAT HEEFT U AAN ONS?

Re-Flexx Services B.V. zal ervoor zorgen, dat onze DAV’ers in het bezit zijn van alle benodigde papieren, denk dan aan:

  • Geldig legitimatie
  • DAV SC-520 certificaat
  • B-VCA certificaat
  • Medische keuring asbestsanering
  • Fittest

Het merendeel van onze jongens zullen naast de benodigde diploma’s en certificaten om aan de slag te kunnen als DAV’er tevens in het bezit zijn van de diploma Werken als Buitenwacht (Mangatwacht) en het Hoogwerkercertificaat.

Al onze jongens zijn in het bezit van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen om hun werk goed uit te kunnen voeren. 

 

Wij stellen personeel ter beschikking onder meer, maar niet uitsluitend, voor de volgende functies:

  • Sloper
  • Bouwopruimer
  • DAV’er
  • DTA’er

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.