Ik Zoek Werk

ZOEK JE WERK?

Bij Re-Flexx Services B.V. hebben wij werk. Het risico om werknemers in loondienst te nemen, vinden asbestsaneringsbedrijven op dit moment nog te groot. De economie trekt weliswaar aan, maar de angst blijft bestaan dat er opnieuw een dip volgt. Mede naar aanleiding van de economische ontwikkelingen zullen bedrijven in de bouw en industrie de komende jaren waarschijnlijk steeds meer met uitzendbureau’s gaan werken om beter om te kunnen gaan met grote vraagschommelingen.

 

DAV

Voor meerdere opdrachtgevers, die werkzaam zijn in alle denkbare sectoren variërend van woningbouw tot aan de maritieme sector en petrochemie, zijn wij constant op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde Deskundig Asbest Verwijderaars (DAV’ers), welke geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. De werkzaamheden bestaan uit het, onder beschermende atmosfeer, verwijderen van asbesthoudend materiaal. Deze werkzaamheden gebeuren onder toezicht van een DTA’er en volgens de strenge regelwetgeving omtrent asbest.

Minimale functie-eisen DAV’er:

  • Geldig DAV SC-520 certificaat
  • Geldig B-VCA certificaat
  • Medische keuring asbestsanering
  • Fittest
  • Ervaring in de asbestsanering
  • Rijbewijs is een pré

Salarisindicatie:

  • Volgens CAO

Heb je interesse? Klik dan hier!

 

DTA

Er is vanuit de markt ook veel vraag naar ervaren Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA’ers). Als Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering ben je verantwoordelijk om met je team de nodige maatregelen te treffen om asbestverwijdering veilig en volgens de strenge wet- en regelgeving uit te voeren. Daarnaast communiceer en adviseer je opdrachtgevers, bewaakt de voortgang van projecten en rapporteert de resultaten.

Heb je interesse? Klik dan hier!

 

WIL JE EEN OPLEIDING VOLGEN?

Mocht je niet over de benodigde diploma’s en/of certificaten beschikken of zijn deze niet meer geldig, dan kun je bij ons diverse praktijkgerichte opleidingen volgen. Wij vinden motivatie belangrijker dan achtergrond of leeftijd. Bij de meeste Gemeenten zijn er mogelijkheden om deze opleidingen volledig vergoedt te krijgen. Wij hebben reeds in samenwerking met de WerkgeversServicepunten (WSP) van de Gemeente Den Haag, Spijkenisse en Zoetermeer een aantal jongens opgeleid. Informeer bij jouw jobcoach wat er mogelijk is.

Voor meer informatie over de opleidingen en/of mogelijkheden klik dan hier!

 

BEN JE ZZP’ER?

Bij Re-Flexx Services B.V. kun je ook aan de slag als ZZP’er, aangezien we alleen werken met goede en betrouwbare bedrijven in de bouw en industrie werken we ook alleen met de beste ZZP’ers. Op voorhand zullen wij alle benodigde gegevens checken, zodat de opdrachtgevers er vanuit kunnen gaan dat een door Re-Flexx Services B.V. bemiddelde ZZP’er voldoet aan de wettelijke vereisten voor het zelfstandig ondernemerschap. Tevens stellen wij hoge eisen stellen aan ervaringsniveau, opleidingsniveau en persoonlijkheid. Kernwaarden die wij hanteren zijn vakmanschap, ondernemerschap en betrouwbaarheid. Voldoe je hieraan, dan treden wij graag op als Bemiddelingsbureau.

Voor meer informatie hierover klik dan hier!