… op uitzendbasis

Werknemers

Re-Flexx Services B.V. zend personeel uit in de asbestbranche, de sloopbranche en de industrie. Lees hieronder meer over de werkgebieden waar wij onze mensen uitzenden.

 

Asbest

De meeste werknemers die bij ons in dienst zijn, zenden we uit als asbestsaneerder. Als je bij ons in dienst bent, kunnen we je uitzenden bij verschillende grote asbestsaneringsbedrijven. Via deze asbestsaneerders kun je op grote projecten werken, door heel het land. De asbestbranche is ‘hot’ op dit moment, overal wordt er aandacht aan het saneren van asbest gegeven. Denk bijvoorbeeld aan overheidsgebouwen, scholen en ziekenhuizen.

Wanneer je voor ons in de asbest komt werken, kunnen we je uitzenden als Deskundig Asbestverwijderaar (DAV’ er) of Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA’er). Uiteraard moet je wel over de juiste papieren beschikken. Mocht je nog niet in het bezit van zijn van een DAV- of DTA-diploma kun je die via ons behalen, wij verzorgen daar opleidingen voor in samenwerking met Best Opleidingen.

Een DAV’er verzorgt het proces van opbouwen tot aan de eindcontrole door een onafhankelijk laboratorium. De DTA verzorgt de gehele begeleiding, administratie en is het aanspreekpunt voor betrokkenen. Wij vinden het van groot belang dat onze medewerkers zich aan de strenge regelgeving houden die gelden voor het saneren van asbest. Een van die regels is dat asbest wordt gesaneerd in een afgeschermde ruimte en ook moet je persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen worden. Deze regelgeving komt tijdens DAV- en DTA opleidingen ruim aan bod.

 

Industrie

In de industrie zenden wij onze werknemers uit als o.a. industrieel reinigers. Dit betekent dat je werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het reinigen van fornuizen, leidingen en tanks. Het reinigen gebeurt met allerlei verschillende methodes, waaronder het gebruik van hogedruk machines. Voor de functie van industrieel reiniger zijn verschillende opleidingen van toepassing. Om je uit te zenden als industrieel reiniger verwachten we dat je minimaal in het bezit bent van een VCA Basis certificaat.

 

Sloop

Slopen is simpel, dat wordt vaak gedacht. Wij willen dit niet zo uitdragen, volgens ons is slopen een vak. Hierom zijn we op zoek naar gemotiveerd, kwalitatief en sterk personeel. Wij zoeken medewerkers die ervaring hebben met het werken als sloper. Dit betekend dat je met verschillende gereedschappen uit de voeten kunt en niet vies bent van zwaar werk. Onze opdrachtgevers vragen medewerkers voor het slopen van muurtjes, badkamers, etc. maar ook voor het demonteren van complete gebouwen, bruggen of tanks in de industrie.

 

Wil je voor ons werken in één van de bovenstaande werkgebieden? Schrijf je bij ons in!