Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Re-Flexx Services B.V. is opgericht in september 2014. Door ervaring, kennis en kunde in zowel de uitzendbranche als op financieel gebied met elkaar te bundelen hebben wij het voor elkaar gekregen om in een korte periode alle benodigde certificaten te behalen. Re-Flexx Services B.V. is ontstaan als gevolg van een grote behoefte aan betrouwbaar en kwalitatief goed personeel in de asbest branche, welke flexibel in te zetten is. Het risico om werknemers vast in dienst te nemen, vinden asbestsaneringsbedrijven op dit moment nog te groot. De economie trekt weliswaar aan, maar de angst blijft bestaan dat er opnieuw een dip volgt. Als antwoord op mondiale economische trends en als voorwaarde voor groei zullen saneringsbedrijven in de komende jaren waarschijnlijk steeds meer met uitzendbureau’s gaan werken. 
 

WAT DOEN WIJ?

Re-Flexx Services B.V. is een klantgericht en professioneel uitzendbureau dat zich bezig houdt met het opleiden en uitzenden van personeel en bemiddelen van ZZP’ers in de bouw en industrie. Wij zullen onze jongens voornamelijk ter beschikking stellen voor projecten in de asbest branche. Wij houden van een persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Ons streven is om door te groeien tot een stabiel, betrouwbaar en betrokken partner met kwalitatief goed personeel voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in alle denkbare sectoren variërend van woningbouw tot aan de maritieme sector en petrochemie.
 

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Mede door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk bieden wij voor opdrachtgevers, uitzendkrachten en ZZP’ers ongekend veel mogelijkheden.

Bent u op zoek naar kwalitatief goed, ervaren en betrouwbaar personeel in de asbest? Dan helpen wij u graag verder. Wij gaan verder dan alleen op kantoor matchen, wij besteden veel aandacht aan de medewerkers. Dit doen we door geregeld contact te houden met de mannen en met grote regelmaat de werkvloer te bezoeken. Wij hebben zowel reguliere instroom als nieuwe instroom en leiden lopende uitzendkrachten indien gewenst naar uw behoefte breder op. Het merendeel van onze jongens zullen naast de benodigde certificaten om aan de slag te kunnen als DAV’er tevens in het bezit zijn van de diploma Werken als Buitenwacht (Mangatwacht) en het Hoogwerkercertificaat.

Wij zullen er zorg voor dragen dat onze jongens geregeld bijgepraat worden op het gebied van de veranderende regelgeving. De regelgeving in de asbest branche wordt steeds verder aangescherpt. Het is van groot belang dat ook onze medewerkers beseffen wat er, naast hun eigen gezondheid, op het spel staat voor een opdrachtgever. 

 

Naast het maatschappelijk verantwoord ondernemen staan kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben onze papierwinkel op orde, wij zijn VCU, VCA* en NEN 4400-1 gecertificeerd en geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid. Wij zijn lid van de NBBU en volgen de Algemene Voorwaarden en CAO van de NBBU.

 

MEER WETEN?

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

VERKLARINGEN EN CERTIFICATEN VAN RE-FLEXX SERVICES B.V.

Bekijk onze WKA verklaring

Bekijk onze verklaring van registratie bij SNA

Bekijk onze NEN 4400-1 certificaat (NEN 14103455)

Bekijk onze NEN 4400-1 inspectie (NEN 14103455)

Bekijk onze NEN 4400-1 conclusie van de Lead inspecteur

Bekijk onze VCU certificaat (SCI-14113471)

Bekijk onze VCA* certificaat (24089/1.2)

Bekijk de bevindingen van de arbeidsinspecteur van Inspectie SZW 

Bekijk de vaststelling van SNCU inzake de naleving CAO Uitzendkrachten