Uitzenden

WIL JE BIJ ONS WERKEN?

Bij Re-Flexx Services B.V. kun je aan de slag als uitzendkracht. Het risico om werknemers in loondienst te nemen, vinden bedrijven op dit moment nog te groot. De economie trekt weliswaar aan, maar de angst blijft bestaan dat er opnieuw een dip volgt. Mede naar aanleiding van de economische ontwikkelingen zullen bedrijven in de bouw en industrie de komende jaren waarschijnlijk steeds meer met uitzendbureau’s gaan werken om beter om te kunnen gaan met grote vraagschommelingen.

Voor meerdere opdrachtgevers, die werkzaam zijn in alle denkbare sectoren variërend van woningbouw tot aan de maritieme sector en petrochemie, zijn wij constant op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde Deskundig Asbest Verwijderaars (DAV’ers), welke geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. De werkzaamheden bestaan uit het, onder beschermende atmosfeer, verwijderen van asbesthoudend materiaal. Deze werkzaamheden gebeuren onder toezicht van een DTA’er en volgens de strenge regelwetgeving omtrent asbest.

 

WAT HOUDT DE FUNCTIE DAV IN?

Om dit beroep uit te kunnen oefenen, is het noodzakelijk dat er de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Asbest verwijderaars moeten zich goed beschermen tegen het binnendringen van asbest in hun lichaam. Hiervoor draag je een volgelaatsmasker dat is aangesloten op een aanblaasunit met P3 filter en draag je een wegwerp-overall, rubberen laarzen en handschoenen. Na elke shift (2 uur) doorloop je een decontaminiatieprocedure (ontsmetting). Dit betekent dat je jezelf door een drietraps-sluissysteem (deco-unit) ontdoet van asbestvezels op de werkkleding. De vuile kleding wordt achtergelaten. Hierna neem je een douche, spoelt de bescherming af en trekt in een schone ruimte nieuwe kleding aan. De twee onderdelen waaruit de cursus bestaat, geven goed weer wat je als Asbest Verwijderaar moet weten en kunnen.

In de cursus DAV wordt getoetst of je goed met de strenge regels betreffende asbest omgaat. Bekend is dat asbest zeer schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Als Asbest Verwijderaar ben je dus aan strenge regels gebonden. Je leert zorgvuldig om te gaan met gebruiksmaterialen, apparatuur en instructies voor in het werkveld.

Minimale functie-eisen DAV’er:

 • B-VCA certificaat
 • Geldig DAV SC-520 certificaat
 • Medische keuring asbestsanering
 • Fittest
 • Ervaring in de asbestsanering is een pré
 • Rijbewijs is een pré

Kennisniveau:

 • LBO / VMBO

Salarisindicatie:

 • Volgens CAO

Heb je interesse? Klik dan hier!

 

WAT HOUDT DE FUNCTIE DTA IN?

Als Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering ben je verantwoordelijk om met je team de nodige maatregelen te treffen om asbestverwijdering veilig en volgens de strenge wet- en regelgeving uit te voeren. Daarnaast communiceer en adviseer je opdrachtgevers, bewaakt de voortgang van projecten en rapporteert de resultaten.

Start van de 5-daagse DTA cursus (exclusief examendag) is in overleg te bepalen. Voor cursisten zonder asbestkennis en ervaring is het aan te raden een 2-daagse voorbereidingscursus DAV te volgen en eerst ervaring op te doen in de praktijk. Er is veel tijd ingeruimd voor nabootsing van praktijksituaties om cursisten te trainen in het veilig verwijderen van asbest. De volgende onderwerpen komen o.a. in deze cursus aan de orde:

 • Deskundig leidinggeven tijdens asbestsaneringen
 • Wetgeving rondom asbest
 • Het beperken van risico’s voor mens en milieu tijdens asbestsaneringen
 • Communicatie en rapportage

In de cursus VCA-VOL besteedt u 2 dagen aandacht aan de theorie over de veiligheidsregels bestemd voor leidinggevenden. Aan de orde komen onder meer de volgende onderwerpen:

 • Werken in besloten ruimte
 • Omgaan met gevaarlijke stoffen, brand en explosie
 • Veilig werken met gereedschap
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen

Er is vanuit de markt veel vraag naar ervaren Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA’ers) die zelfstandig de projecten kunnen uitvoeren.

Heb je interesse? Klik dan hier!

 

WIL JE EEN OPLEIDING VOLGEN?

Mocht je niet over de benodigde certificaten beschikken, dan kun je bij ons diverse praktijkgerichte opleidingen volgen. Wij vinden motivatie belangrijker dan achtergrond of leeftijd. Bij de meeste Gemeenten zijn er mogelijkheden om deze opleidingen volledig vergoedt te krijgen. Wij hebben reeds in samenwerking met de WerkgeversServicepunten van de Gemeente Den Haag, Spijkenisse en Zoetermeer een aantal jongens opgeleid. Informeer bij jouw jobcoach wat er mogelijk is.

Voor meer informatie over de opleidingen en/of mogelijkheden klik dan hier!

 

BEN JE OF WIL JE ZZP’ER WORDEN?

Bij Re-Flexx Services B.V. kun je ook aan de slag als ZZP’er, aangezien we alleen werken met goede en betrouwbare bedrijven in de bouw en industrie werken we ook alleen met de beste ZZP’ers. Op voorhand zullen wij alle benodigde gegevens checken, zodat de opdrachtgever(s) er vanuit kunnen gaan dat een door Re-Flexx Services B.V. bemiddelde ZZP’er voldoet aan de wettelijke vereisten voor het zelfstandig ondernemerschap. Tevens stellen wij hoge eisen stellen aan ervaringsniveau, opleidingsniveau en persoonlijkheid. Kernwaarden die wij hanteren zijn vakmanschap, ondernemerschap en betrouwbaarheid. Voldoe je hieraan, dan treden wij graag op als Bemiddelingsbureau.

Voor meer informatie hierover klik dan hier!